PRODUCTES

Treballem amb tot tipus de fustes: naturals, massisses, nobles, tropicals, DM, melamina, conglomerats, etc. Podem crear tot tipus d’estructures, volums i formes, fem fusteria rústica i mobles artesans amb acabats lacats i vernissats. La nostra cartera de productes i serveis va destinada tant a particulars com a empreses:

RESTAURACIÓ
Podem recuperar l’estat original dels teus objectes antics per tal de donar-los una segona vida.

REPARACIÓ I REHABILITACIÓ
Disposem de totes les eines per a la reparació de mobiliari, estructures i tot tipus d’elements de fusta que han estat degradades o accidentades per factors externs i/o ambientals.

SERRALLERÍA
T’has quedat tancat a fora de casa i has oblidat la clau a dins? Et solucionem ràpidament aquest problema sense causar cap tipus de dany a la teva porta.

CUINES
Laminat, polilaminada, de fusta massissa o retxapada i lacats són els materials que oferim per a la teva cuina. Tria el material i color que més t’agradi, d’acord amb els avantatges que ofereix cadascun d’aquests materials i estil decoratiu apropiat per a la teva llar o negoci.

PORTES
Oferim una àmplia varietat de models de portes per a interior i exterior, amb estil modern, rústic i clàssic, abatibles i correderes; de fusta massissa natural, encadellada, retxapada i polilaminada, amb acabats lacats i vernissats tradicionals i ecològics.

FINESTRES, PORTICONS I PERSIANES
Especialistes en la fabricació, muntatge i col·locació de finestres i porticons a mida de fusta massissa tradicional i natural de tipus: rodones, de punt rodó, amb baixant i verticals, amb obertura fixa, practicable, oscil·lobatent i abatible. També disposem de persianes de fusta, alumini i PVC.

ARMARIS
Busquem solucions per als teus problemes d’espai, fabriquem armaris a mida i adaptats a les teves necessitats, buscant el màxim aprofitament i funcionalitat de l’espai disponible. Armaris de paret, encastats, integrats amb portes corredisses i abatibles.

MOBILIARI
Mobles de rebedor i miralls per a l’entrada de casa, mobles de dormitori com ara tauletes de nit, capçals, tocadors i calaixeres; taules, mòduls i estanteries per a bany, despatx, menjador, sala d’estar o qualsevol altra zona de la teva llar.
Equipament de mobiliari per al despatx de la teva empresa, taulells per a l’atenció al client, estanteries i mòduls per a l’emmagatzematge dels teus productes i estris.


ENTARIMATS, REVESTIMENTS DE PARETS, SOSTRES I ESCALES
Pel que fa als interiors disposem de parquets flotants de fusta natural i sintètica. Pel que fa als exteriors t’oferim superfícies de fusta termotractada i natural per piscines, terrasses i patis. Amb relació als revestiments oferim fustes naturals, retxapades i polilaminades per a interiors i naturals i termotractades per als exteriors.

VIDRES I MIRALLS
Subministrament i col·locació de vidres i miralls per a tot tipus de vidrieres, finestres i portes.
Miralls per als interiors d’armaris, dormitoris, rebedors, banys i menjadors o qualsevol espai necessari.


ESTRUCTURES DE FUSTA
Fabricació d’estructures de fusta per a la construcció i per a particulars com ara cobertes i porxos.

 

Contacta amb nosaltres i demana pressupost sense compromís

Tel. 650 781 805 - 630 251 546


e-mail
 
 
 
Trabajamos con todo tipo de maderas: naturales, macizas, nobles, tropicales, DM, melamina, conglomerados, etc. Podemos crear todo tipo de estructuras, volúmenes y formas, hacemos carpintería rústica y muebles artesanos con acabados lacados y barnizados. Nuestra cartera de productos y servicios va destinada tanto a particulares como a empresas:

RESTAURACIÓN
Podemos recuperar el estado original de tus objetos antiguos para darles una segunda vida.

REPARACIÓN Y REHABILITACIÓN
Disponemos de todas las herramientas para la reparación de mobiliario, estructuras y todo tipo de elementos de madera que han sido degradadas o accidentadas por factores externos y / o ambientales.

CERRAJERIA
¿Te has quedado encerrado fuera de casa y has olvidado la llave dentro? Te solucionamos rápidamente este problema sin causar ningún tipo de daño en tu puerta.

COCINA
Laminado, polilaminada, de madera maciza o rechapada y lacados son los materiales que ofrecemos para tu cocina. Elige el material y color que más te guste, de acuerdo con las ventajas que ofrece cada uno de estos materiales y estilo decorativo apropiado para tu hogar o negocio.

PUERTAS
Ofrecemos una amplia variedad de modelos de puertas para interior y exterior, con estilo moderno, rústico y clásico, abatibles y correderas; de madera maciza natural, machimbrada, rechapada y polilaminada, con acabados lacados y barnizados tradicionales y ecológicos.

VENTANAS, PORTICONES Y PERSIANAS
Especialistas en la fabricación, montaje y colocación de ventanas y contraventanas a medida de madera maciza tradicional y natural de tipo: redondas, de punto redondo, con bajante y verticales, con apertura fija, practicable, oscilobatiente y abatible. También disponemos de persianas de madera, aluminio y PVC.

ARMARIOS
Buscamos soluciones para tus problemas de espacio, fabricamos armarios a medida y adaptados a sus necesidades, buscando el máximo aprovechamiento y funcionalidad del espacio disponible. Armarios de pared, empotrados, integrados con puertas correderas y abatibles.

MOBILIARIO
Muebles de recibidor y espejos para la entrada de casa, muebles de dormitorio como mesitas de noche, cabezales, tocadores y cajoneras; mesas, módulos y estanterías para baño, despacho, comedor, sala de estar o cualquier otra zona de tu hogar.
Equipamiento de mobiliario para el despacho de tu empresa, mostradores para la atención al cliente, estanterías y módulos para el almacenamiento de tus productos y enseres.


ENTARIMADOS, REVESTIMIENTOS DE PAREDES, TECHOS Y ESCALERAS
En cuanto a los interiores disponemos de parquets flotantes de madera natural y sintética. En cuanto a los exteriores te ofrecemos superficies de madera termotratada y natural para piscinas, terrazas y patios.
Con relación a los revestimientos ofrecemos maderas naturales, rechapadas y polilaminadas para interiores y naturales y termotratada para los exteriores.


VIDRIOS, CRISTALES Y ESPEJOS
Suministro y colocación de vidrios y espejos para todo tipo de vidrieras, ventanas y puertas.
Espejos para los interiores de armarios, dormitorios, recibidores, baños y comedores o cualquier espacio necesario.


ESTRUCTURAS DE MADERA
Fabricación de estructuras de madera para la construcción y para particulares como cubiertas y porches.


 
Contacta con nosotros y pide presupuesto sin compromiso

C/ Isidre Vilaró, 21
08280 Calaf (Barcelona)
93 86...Clic para ver
93 868 09 04650 781 805
630 251 546